2015. július 12., vasárnap

Első rész.

Hey drágák!
A 4. blogom ezennel megnyitom ! Ami nem más mint egy Zouis bromance egy kis Ziallal spékelve . 
Remélem tetszeni fog !A részek hosszúsága e körül lesz nem lesz hosszabb.Tudom ,hogy a viccek nem viccesek de ez nem véletlen.Ez a rész eléggé eseménytelen de lesz ez még máshogy.Ennél a történetnél nem szeretnék elsietni semmit ha nem bánjátok kicsit húznám.Jó olvasást ! 
Kérlek titeket tudassátok ,hogy eddig milyen volt.
Nagyon-nagyon-nagyon szépen köszönöm a 11 embert aki már most bizalmat szavazott nekem!<3
Kezdjünk ! :D
**************************************************
:)íme a zene amit az írás közben hallgattam




Zayn Malik 
Újabb fellépés ,újabb agyfárasztás nem is tudom ,hogy az emberek hogyan fizethetnek egy ilyen előadás miatt . Ahelyett ,hogy leülnének a gép elé és bekapcsolnának egy vicces videót . Ennél bármi viccesebb mi mint komikusok csak daráljuk az előre megírt szöveget ami meg csak nevetségesnek sem mondható nem hogy viccesnek.De az embernek ez kell az értelmetlen hadoválás mely semmi jelentéssel nem bír.Oké ,aláírom ,hogy ez a szórakoztatásra van de akkor is azért egy kis értelmesség nem ártana bele.
Hölgyeim és uraim ! A mai est következő fellépője Zayn Javadd Malik !Nagy tapsot neki!-konferált fel Jerry a klub vezetője.
Jó estét ! Jerry csak simán Zayn Malik!-kacsintottam rá miközben pajkosan vigyorogtam rá.A közönség közül halottam egy két elhalt ahw-szót amin ót mosolyogtam .
Kezdjünk is bele !-csaptam össze kezeimet.- Mondjuk legyen az egyik személyes kedvencem.-mosolyogtam kedvesen az első sora.
-A színházban egy hatalmas termetű ember ül, akinek rendkívül nagy feje van. A mögötte lévő széken egy apró emberke a fejétől nem lát semmit. Az óriás hátrafordul, és megkérdezi a kicsit:
 - Nem zavarja önt a fejem? 
- Á, nem uram. És önt? 
Hallottam a közönség ész vesztő kacaját ami engem is újabb mosolygásra bírt.Idióták ezért fizetni.
Nos uram kérem mondjon egy számot 3 és 7 között !-léptem oda a második sorban ülő öreg szemüveges bácsihoz.
Szeretetteljesen rám mosolygott majd kicsit rekedtes hangon végig csillogó szemekkel rám nézve kimondta a 5-s számot. Ezért talán érdemes csinálni ezt az ipart.Nincs is jobb mikor látod ,hogy örömöt okozol valakinek.
Az 5-s vicc a következő :
-Jean, mit adnak ma a színházban? 
- A III. Richardot, uram. 
- Akkor el sem megyünk, mert nem láttuk az első két részt!
Végig az idős bácsit néztem aki a vicc elmondása után hatalmas nevetésben tört ki .Egyszerűen szív melengető látvány volt.
Az est pedig tovább folytatódott ...........
Köszönöm mindenkinek a figyelmet ! Remélem tetszett!További kellemes estét !-hajoltam meg nagy tapsok közepette.
Jerryhez siettem és egy pénz kérés után haza felé vettem az utat a legújabb kocsimmal mely nem más mint egy ezüst BMW M6.
*****
Végre itthon!-dőltem bele fehér bőr kanapémba.Azért bárki bármit mond fárasztó több mint egy órán át vicceket mondani az izzasztó reflektor fények mögött.Nagy nehezen és három pohár whisky után feltápászkodtam majd elindultam zuhanyozni és persze fogat mosni .Bő fél óra múlva már a telefonom után kutattam .
Az isten baszná meg ezt a szart !-vágtam a földhöz  takarómat ami alatt ott lapult a keresett tárgy .-Végre!
Éppen feloldottam volna mikor rezegni kezdett . A managerem volt az Tyson.
Haló ?- szóltam bele kicsit sem kedvesen .Mi a szart akar fél 12-kor ?
Zayn ! Szívem csodás voltál ma is .A következő fellépésed 3 nap múlva lesz ami péntek ha jól tudom.Most te írod a vicceket és a meleg pornósokat kéne kiparodizálni .Ők maguk kérték,hogy őket parodizáld és ,hogy csak te lehetsz a komikus.Valamit ünnepelnek ha tudni akarod.Szóval készülj tele leszel melegekkel.-nevetett fel.-Sok sikert ! Jó éjszakát!Próbálj meg bepasizni.
Jó éjszakát!-nyökögtem a hirtelen jött sok infotól.
Szóval meleg pornósokat kell ki parodizálnom ..hmm érdekes lesz.
Talán jobb lesz ha utánuk nézzek egy kicsit gondoltam magamban. Majd a laptopot az ölembe véve rá kerestem a mostani legnagyobb meleg pornós férfira aki nem más mint Louis Tmlinson volt.
Ismerős ez a név valahonnan....











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése